26. april 2013

Ladies night...

 


Flotte damer kom på kveldsmat til meg på onsdag.
Noen med stor kul på magen, noen med en liten.
Vi har en spennende tid i vente.
4 nye medlemmer får vi i barselgjengen i
løpet av våren/sommeren.
Å treffes slik en helt vanlig onsdag gjør
godt for kropp & sjel.
Vi treffes mer uten barn enn med og har det kjempe artig.
Damer; dere er best!
 
 På menyen sto fylte bakte poteter med salat og brød.
Kjempe godt og enkel mat å lage når man er mange.
Men i all skravlingen og latteren, glemte frøkna
å knipse bilder av bord og mat.
Typisk!
Så kun et Insta bilde blir å se av herligheten.
Til dessert serverte jeg frisk frukt, kokosboller
smågodt & en god kopp te J
 
 Her er oppskriften J
(til 4 personer)

Ingredienser
200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 ss margarin eller olje til steking
½ ts salt
½ ts pepper
4 stk store potet
1 boks hermetiske maiskorn
4 ss kesam original, 8 %
½ ss tørket rosmarin
1 ss tørket basilikum

 
Bak potetene i ovnen på ca. 200 °C.
Det tar omtrent en time, avhengig av størrelsen på potetene.
Stek kjøttdeigen på høy varme sammen med
margarin/olje i en stekepanne.
Krydre med salt og pepper.
Skjær et kryss i potetene når de er ferdige og åpne dem.
Fyll dem med stekt kjøttdeig og mais.
Topp det hele med kesam blandet med rosmarin og basilikum.
For ekstra snadder, ha på ost og gratiner.
 
Baker du potetene uten aluminiumsfolie får du en
god skorpe på dem.
Potetene kan bakes i ovnen kvelden før og varmes opp
igjen i mikroovn dagen etter.
Om du skal lage til flere personer enn 4, gå inn HER
og endre antallet.
 
I dag er F R E D A G !
Vi skal så klart på hytta, men denne helgen er litt spesiell...
Vi har sesongavsluttning og stenger butikken for i år.
Hurra!
En lang, men kjempefin vinter er over.
Det kjennes deilig!
Nå skal vi nyte vår & sommerdager hjemme.
Pleie familie og venner, nyte Trondheim
og late oss J
 
Finfin fredag og riktig god helg til deg!



Klem Milla