2. mai 2016

Inspirasjon | 17.mai


Start 17.mai-feiringen sammen med venner og familie 
med en lang og god frokost, 
masse deilig mat - og gjerne et par glass musserende.



Spekemat er norsk fast food!
Det er raskt å tilberede og det er herlig digg å spise.
Har du spekemat har du et utall av muligheter.


Sennep og ketchup på pølsa er godt, 
men det finnes også mye annet spennende tilbehør.
Liker du å eksprimentere finner du inspirasjon 
og oppskrifter på Matprat.no
Hva med å prøve hjemmelaget salsa på pølsa 17.mai?


Mini-hamburgere til store og små!


Bløtkake er en selvfølge 17.mai


Enkel og god dessert som likes av de fleste.
Kjeks, vaniljekesam og friske bær, lag-på-lag,
i norske farger.


Mini pai med bær.
Denne er rett og slett bare nydelig.
Oppskrift finner du HER


Bilder og inspirasjon er funnet HER 
Ha en finfin dag!

Milla *